Hjerte og smerte

Årets første kvalifiseringsrunde går av stabelen i Bergen på lørdag, og denne uken har vi presentert rundens bidrag. Det siste bidraget vi her presenterer, er Teen H. and The Bleeding Hearts med “Love Kills” (Belgia 2013):

I fjorårets belgiske Grand Prix-bidrag kom storøyde Roberto Bellarosa med nyheten om at kjærlighet ikke bare kan såre dypt, men regelrett drepe. The Bleeding Hearts er kanskje postpubertale, men går fremdeles i livets ungdomskole. De rammes av dødelige forelskelser og driver selvskading som overgår den mest ambisiøse fjortis. At Cupidos pil kunne ramme slik. Det blør, det bare blør.

Henriette Ertsås har flere deltakelser bak seg i Parodi Grand Prix, deriblant flere topplasseringer og en seier fra 2010. Med seg har hun i år Ulrik Bø Bersvendsen, som gjennom de to første PGP-sesongene var programleder, samt Karolina Zuk som i 20 sekunder var magedanser under “Jan Jan” i fjorårets PGP-finale, og PGP-jomfruen Bendik Vedvik Mildestveit.

Kvalifiseringsrunden avholdes i underetasjen på Bar Barista i Øvregaten 12 lørdag kveld. Dørene åpner 21:00 og showet starter klokken 22:00. Billetter koster 100,- og kjøpes i døren.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: