Lørdagens første artistpresentasjon

Katri Helena
Lørdag er det første kvalifiseringsrunde av Parodi Grand Prix 2014 i Bergen, og fem artister står klar for å kjempe om to gullbilletter til finalen i Grieghallen lørdag 3. mai.

De fem bidragene vil presenteres her på nettsiden i løpet av uken, og de presenteres i tilfeldig rekkefølge. Første artistpresentasjon er av Arja Pullemenå med dragspelarsken Svetlana som synger finske «Tule Lou» fra 1993:

Arja har vært artist i mange, mange, mange år, og har sunget seg til gull fra de grønne finske skogene. Populariteten begynte å stige til himmels etter at hun begynte med intimkonserter i alle saunaene som finnes i Finnskogene. Og fra badstu til badstu ble heller ikke kostymeutgiftene så høye: Bjørkeris for å piske takten med er gratis, og ellers bare to store, glinsende, struttende… øyne, gjorde at tilhengerskaren vokste mest blant den mannlige delen av publikum.

Solstrålen Svetlana som bidrar på trekkspill – opprinnelig en postordrebrud uten reklamasjons- og angrerett – fant Arja gjennom det finske NAV og siden har Arja aldri blitt kvitt henne.

Trykk her for å se originalen av “Tule lou” av Katri Helena.

Tidligere PGP-vinner Roy Vorland står bak karakteren Arja, og i den tiende sesongen av Parodi Grand Prix går han for gull igjen.

Følg med for neste presentasjon: Dr. Acula med «It’s my life» (Romania 2013).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: