Her er årets Parodi Grand Prix

Både i Oslo, Bergen og Trondheim blir det nye lokaler som skal huse årets kvalifiseringsrunder av Parodi Grand Prix. Først ut er Bar Barista i Bergen.

Bar Barista er en café / bar som ligger i Øvregaten 12 like bortenfor Fløibanen. I kjelleren har derimot utestedet et intimt konsertlokale hvor kvalifiseringsrundene av Parodi Grand Prix skal finne sted. Etterpå legges det opp til Grand Prix-disco til langt ut i nattetimene. Første gang er lørdag 25. januar. De to siste kvalifiseringsrundene vil også holdes på Bar Barista, og disse finner sted lørdag 1. mars og lørdag 5. april.

I Trondheim vil kvalifiseringsrunden holdes på byens nye utested Me i Dronningens gate 15. Også her legges det opp til stor fest etter at kvliken er unnagjort. Dato er satt til lørdag 22. februar.

Diplomaten like ved Rådhuset (Fridtjof Nansens Plass 8) er stedet hvor Oslo-kvaliken vil finne sted. Dette skjer, som sist det var kvalik i Oslo, på fredagen før den norske Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum. Det vil si at vi i år får kvalifiseringsrunde i Oslo fredag 14. mars.

Belinda Glava vil være konferansier for alle kvalifiseringsrundene, og selvsagt også for finalen som tradisjonen tro vil være i Grieghallen lørdag 3.  mai.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: