Meld deg på Parodi Grand Prix 2014!

Nå er planleggingen av Parodi Grand Prix 2014 i full gang, og vi søker nye talenter til Norges mest alternative revykonkurranse.

Parodi Grand Prix 2014 – den tiende runden av konkurransen – vil ha kvalifiseringsrunder i både Oslo, Bergen og Trondheim, og finalen går av stabelen i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai 2014.

Finalen er utformet som en parodiert, direktesendt Eurovision Song Contest-sending, og revyinnslagene er parodierte versjoner av tidligere Melodi Grand Prix-bidrag. Det finnes noen få begrensninger og regler for innslagene:

– Bidragene skal være tidligere bidrag fra nasjonale eller internasjonale Melodi Grand Prix-sendinger. Man kan gjøre endringer i lydbildet, men melodilinjen skal være tydelig gjenkjennbar.
– Bidraget skal maksimalt vare i 4 minutter. Eneste unntak er de innslag hvor originalene varte i lengre tid (innslag fra 1956 og 1957). I disse tilfellene kan original tidsbruk tillates, dersom man bruker originale komposisjoner.
– Kontroversielle religiøse eller politiske ytringer skal godkjennes av arrangør før opptreden.
– Det benyttes sing-back. Det vil si at musikken er forhåndsinnspilt, mens vokalen fremføres live. Det tillates noe forhåndsinnspilt koring.
– Hvert bidrag kan bestå av maksimalt seks deltakere.
– Aldersgrense 18 år.

Det er ingen krav til sceneerfaring, sangerfaring eller tilsvarende. Derimot er det en fordel å være glad i å underholde. Det er i utgangspunktet opp til den enkelte deltaker å velge sang, finne et passende sing-back og utvikle innslaget, men dette er også noe vi kan være behjelpelig med dersom dette er ønskelig.

Har du spørsmål, eller ønsker å melde deg på? Kontakt en av de understående artistansvarlige nå og bli med i Norges mest alternative revykonkurranse!

Bergen: Henriette Christie Ertsås – 976 01 192
Oslo: Tom Espen Hansen – 930 27 208
Trondheim: Simon Oshaug – 942 49 872

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: