Belinda syk før finalen

6

– Akkurat nå ville det være uaktuelt å gå på scenen, sier Belinda Glava kvelden før den store finalen av årets Parodi Grand Prix. Hun har nå ligget flat med influensa i en uke og opp mot 40 i feber.

Belinda Glava, alias Chriss Martin Knappen, har hittil ledet publikum gjennom to av årets kvalikrunder, og mener selv at hun er bedre forberedt enn noen gang til finalen:

– Kjolen er i boks, cuecardene er ferdig skrevet og tekstene sitter. Det er typisk at et virus skal stoppe hele greia nå, sier Chriss.

– Helt avgjørende

Parodi Grand Prix-produsent Kristian Nicolai Stakset-Gundersen er bekymret for showet dersom Belinda blir sengeliggende.

– Vi er så heldige at i showet er presentasjonen av hver sang automatisert, ved at alle sangpresentasjonene er forhåndsinnspilte postkort og videofiler som avspilles på storskjerm, sier produsenten. – Dermed avlastes programlederen en del, og dette er da noe en eventuell stedfordreder ikke behøver tenke på. Men programlederen åpner og avslutter og rammer inn hele showet, for ikke å snakke om poenggivingen.

– Det er helt avgjørende å ha en konferansier som kjenner og er forberedt på showet. Så vi krysser alle fingre og tær for at Belinda blir bedre. Og kjenner jeg sirkushesten Glava rett, så er hun vel å finne på scenen i Grieghallen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: