PGP trenger flere frivillige

grieghallenDet er nå under en måned igjen til finalen i Grieghallen, og som vanlig er det et stort apparat som skal på beina for å få den opp og stå. Vi søker derfor flere frivillige for å hjelpe til med gjennomføringen.

– Parodi Grand Prix er mye mer enn det publikum oppfatter av det som pågår på scenen, sier produsent Kristian Nicolai Stakset-Gundersen. – Det morsomste er som regel det som foregår i kulissene,under prøvene og backstage for både deltakere og arrangører.

Til finalearrangementet er det behov for hjelp med både store og små oppgaver. Dette kan være alt fra rigging, til å få tak i småting som det blir behov for i løpet av dagen, hjelpe til med bevertning eller mer showrelaterte oppgaver som å hjelpe til med å rigge av og på mellom de forskjellige innslagene. Og for de aller fleste vil det også være mulighet for å få med seg hele showet.

Dersom du føler du har lyst til å bidra til å få showet vel i havn, send gjerne en mail hvor du forteller om deg selv og med kontaktinformasjon til parodigrandprix@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: